Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

The 4 Most Expensive Suites at Vegas’s Top Hotels by Classy & Fabulous

Mandarin Oriental
$ 15.000 ανά διανυκτέρευση 
Η μάρκα ξενοδοχείο Mandarin Oriental είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την εκπληκτική σουίτες του και το ξενοδοχείο τους Vegas δεν αποτελεί εξαίρεση. Βρίσκεται στο υπερσύγχρονο συγκρότημα City Center στην ταινία, The Mandarin Oriental Las Vegas διαθέτει τρεις Presidential Suites: Ο αυτοκράτορας Suite, The Mandarin Suite, και Η σουίτα Taipan suite.Each διαθέτει ένα διαφορετικό στυλ του σχεδιασμού, αλλά όλα έχουν ένα παρόμοιο μέτρησης κάτοψη περίπου 3.100 τετραγωνικά πόδια.

Αριστοκρατικό & Fabulous

 ARIA
$ 7.500 ανά διανυκτέρευση
"high roller" Aria σουίτες μπορούν να βρεθούν στην κορυφή όροφο του ξενοδοχείου ύψη City Center. Ονομάζεται The Sky Βίλες, αυτά jawdropping βίλες ρετιρέ που κυμαίνονται από δύο σε τρία υπνοδωμάτια, μία έως δύο ορόφους και 2.000 έως 7.000 τετραγωνικά πόδια.
Έχουμε έβαλε στο στόχαστρό του ένα τριών υπνοδωματίων Sky Villa Suites πριν, και εκτός από την επεκτατική υπνοδωμάτια, υπάρχει επίσης ένα ιδιωτικό σαλόνι, γυμναστήριο, δύο σαλόνια, ένα μπάνιο θα μπορούσε να χαθεί μέσα και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπαρ. Μένοντας στο Sky Suites θα μπορούσε να σας θέσει πίσω ένα όμορφο 7500 δολάρια τη βραδιά. 
Αυτό περιλαμβάνει μια ιδιωτική είσοδο για το Sky Suites, 24-ωρη υπηρεσία μπάτλερ, καθώς και προϊόντα περιποίησης Hermes.
 -   Αριστοκρατικό & Fabulous   Las Vegas, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες .
 Αριστοκρατικό & Fabulous

 FOUR SEASONS LAS VEGAS
$ 3000 ανά διανυκτέρευση The Four Seasons Las Vegas μόλις ολοκλήρωσε ένα makeover από τα δωμάτια τους, από πάνω προς τα κάτω, προσθέτοντας παροχές πολυτελείας, high-end έπιπλα και σύγχρονα έργα τέχνης σε κάθε δωμάτιο.

 -Αριστοκρατικό & Fabulous Las Vegas, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες.

 
  
Caesars Palace
$ 30 000 - 40000 ανά διανυκτέρευση
Caesars Palace είναι ουσιαστικά μια χώρα των θαυμάτων με πολλά διαφορετικά είδη για να διαλέξετε fromranging από το Hangover Suite (που διαμορφώθηκε μετά από την ταινία και επίσης χαρακτήρισε το "Rainman") προς το θέμα Fantasy Suites (Absolut Vodka είναι μία σουίτα ) και η νέα προσθήκη Nobu Hotel Suites (ναι, το ίδιο όπως το εστιατόριο σούσι).
Ωστόσο, οι πιο πάνω-thetop δωμάτια στο Caesars  είναι το Octavius ​​Tower Villas που έχουν σχεδόν 10.000 τετραγωνικά πόδια του χώρου, και μεγάλες βεράντες με θέα στον κήπο της Οι Θεοί, πισίνα playground.ενο Caesars Palace του
Αν έχετε αυτά τα χρήματα, τότε εδώ είναι ό, τι μπορείτε να πάρετε: ένα μικρό πιάνο με ουρά, μια αίθουσα παιχνιδιών με μπαρ και μπιλιάρδο, μπάνιο με remotecontrolled τουαλέτες και τουλάχιστον $ 80.000 αξίζει λινά σε κάθε κρεβάτι.
 -Αριστοκρατικό & Fabulous  Las Vegas, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες .

από Αριστοκρατικό & Fabulous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου